«

»

Mónica Green en el Concert a benefici de l´Hospital de Goundi

XI Concert per al Txad

Concert a benefici de l´Hospital de Goundi
El proper 16 de març, a les 18h, es celebrarà a l'Auditori Barcelona , un concert en benefici del'Hospital de Goundi. 
Com ja sabeu, des del 2009 l'Hospital d'Igualada té un conveni amb el centre hospitalari de Goundi, situat a la república del Txad.
Concert Txad
 
El conveni contempla la promoció d'activitats de docència i formació dels professionals sanitaris i no sanitaris relacionats amb l'àmbit de la salut. Això facilitarà el reciclatge de professionals i impulsarà activitats formatives relacionades amb el desenvolupament i la gestió d'un sistema sanitari de qualitat.
El esdeveniment será L'Auditori de Barcelona
Sala 1 Pau Casals
(1a part). Un explosiu espectacle a ritme de Swing&Soul&Groove&Rhythm and Blues, amb potents i vitals veus com les de Mónica Green i Gwen Perry, acompanyades per Michele Faber Quintet (2a part) La vetllada vibrarà amb el jazz i la passió imparable de la jove Sant Andreu Jazz Band, dirigida pel multiinstrumentista i formador Joan Chamorro, amb artistes convidats: Ignasi Terraza (piano ) Ricard Gili (veu i trompeta) i Oriol Romani (clarinet) i un gran nombre de joves músics enamorats del jazz Venda d'entrades clikeu aqui

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>