«

Mónica Green: “Project Soul”

Mónica Green en conciertoConcert de Monica Green a la sala Mozart de Calella “PROJECT SOUL”: Mónica Green presenta el seu projecte de gran format més ambiciós fins al moment. Juntament amb la selecció d’instrumentistes i veus més destacades de l’escena actual. Rendeixen tribut als èxits més importants de la música soul, funk, motown i rhythm&blues. Sens dubte, la millor banda de música negra del moment.
Els 11 músics a l’escenari junt amb la potent i magnífica veu de Mónica Green fan que sigui una posada en escena espectacular i una molt bona oportunitat per gaudir d’aquesta impressionant banda.
Sala Mozart, Calella. 23 gener, 22 hr.A les 22.00h, a la Sala Mozart  

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>